Padel Voksenkurs

 

Hos Padel X Skolen tilbyr vi et bredt spekter av kurs slik at du som spiller kan lære og nyte denne sporten. Vi kan hjelpe deg å bli bedre enten du er nybegynner eller en spiller som ønsker å forbedre sin rangering. Alle våre klasser er gruppert etter nivåer og spillernes mål.

Level A1 ( Nybegynner )

Dette kurset er ideelt for spillere som aldri har spilt padel eller har svært begrenset spillopplevelse. På dette kurset starter vi med det grunnleggende tekniske elementet i padel og fokuserer på å bygge et godt kontrollnivå. Kurset er designet med tanke på at spillerne ønsker å begynne å spille sporten sosialt og nyte tiden sin på banen.

 

Ved kursavslutning er spillerne klare for å begynne å spille sosiale kamper og bli med i bunndivisjonen i klubbligaene.

Tønsberg (Blandet):   Mandager      18.00 til 19.30

Sandefjord (Blandet):  Tirsdager       19.00 til 20.30

Sandefjord (Blandet):    Onsdager      19.00 til 20.30

 

 

 

 

Level A2 ( Intermediate )

A2 nivået er ideelt for spillere som har kontroll over ballen og som nå må forbedre sine tekniske ferdigheter + kunnskap om spillet. På dette kurset vil spillerne gå gjennom forskjellige tekniske og taktiske øvelser for å forbedre både det aggressive og defensive spillet.

 

Spillerne vil lære å kontrollere og lage poeng fra nettet, bruke veggene og lære om ulike posisjoneringer som er viktige i spillet padel.

 

De 1,5 timene vil bli delt inn i 2 deler

1. Teknisk og taktisk læring - 1 time

2. Match Play Situasjoner - 0,5 timer - Denne økten vil fokusere på hvordan du spiller kamper på den mest effektive måten med fokus på å vinne poengene.

Tønsberg  :    Mandager - 19.30 til 21.00

Sandefjord :  Torsdager - 18.30 til 20.00

 

 

 

 

Level B1 ( Advanced social )

B1 er ideelt for padel spillere som regnes som sosiale spillere på et avansert nivå. Dette vil være ideelt for spillere som spiller elitedivisjon eller divisjon 1 i ligaen. For å sikre deltakelse i denne gruppen må du komme for en karakterøkt for å se ditt spiller nivå.

 

Når du blir med i denne gruppen, antas det at spilleren og trenerne har et mål om å jobbe mot å spille i regionale og nasjonale turneringer. Økten vil ha høy intensitet å fokusere på å forbedre din tekniske evne, taktiske strategier og mentale og fysiske aspekter av spillet. Målet er å hjelpe deg med å begynne å jobbe som et team, lære deg hvordan du lager strategier og utfører dem for å vinne flere poeng.

Sandefjord : Torsdager : 20.00 til 21.30

Book en gratis prøvetime!

Hvis du er interessert i noen av våre kurs eller trenger mer informasjon, vennligst fyll ut dette skjemaet. En fra vårt trenerteam vil ta kontakt med deg snarest. 

 

Mer informasjon om voksenkurs

Termin

Høst terminen starter 16. august og varer til 17. desember. Det vil ikke være noen treninger i høstferien (5. oktober til 9. oktober). Du vil ikke bli belastet for denne uken. 

Når du har registrert deg på kurset forventes det at du vil fullføre hele terminen.

 

Nye spillere er velkomne til å bli med i midten av terminen så lenge de møter nivået til gruppen. 

Pris

Alle voksenkurs er 90 minutter. Prisen for hver økt er 200 kr. Du vil bli fakturert for hele terminen.  

Nye spillere vil bare bli belastet fra start dato til siste dag av terminen.

Make up day

I tilfelle du har gått glipp av noen økter kan du bli med på 'make up day' hver 6. uke i helgen. Du er mer enn velkommen til å delta på disse øktene. 

Forandring av gruppe (nivå)

Hver spiller utvikler seg i sitt eget tempo. Hvis vi føler at en spiller har forbedret seg mye og trenger å gå til neste gruppe, kan han eller hun gjøre det midt i perioden