Junior Kurs

Hos Padel X Skolen tilbyr vi et bredt spekter av padel trening for junior spillere. Fra nybegynnernivå til utvikling av deres ferdigheter til å kunne delta i både nasjonale og regionale turneringer. Kursene tilbys både hos Padel X Sandefjord og Tønsberg.

Alle våre padel treninger er delt inn i grupper etter spillernes alder og nivå. 

Alders grupper 

Oransje nivå - 8 til 10 år

Grønt nivå   - 11 til 14 år

Gult nivå   - 15 til 18 år

Level A1 ( Nybegynner)

Hovedmålet med A1 -kurset er å hjelpe deltakerne med å bygge opp kontroll og selvtillit slik at de kan glede seg over å spille sporten. På dette kurset vil spillerne gå gjennom prosessen av å lære det grunnleggende og sette et sterkt grunnlag for ytterligere forbedringer i det senere stadiet. Vi tror sterkt at det å ha et morsomt miljø gjør at deltakerne kan nyte sporten og bli lenger i sporten. 


Level A2 

Dette nivået regnes som den andre delen av nybegynner nivået som gjør det mulig for deltakerne å forstå og nyte padel. 

Deltakerne vil lære å trene med tekniske øvelser, fysisk trening for å bygge utholdenhet og motta teknisk forklaring og resonnementer. 

På slutten av dette stadiet vil deltakerne bli ansett som spillere med grunnleggende kunnskap om spillet. Vi vil veilede spillerne til å begynne å spille poeng og kamper i et kontrollert miljø med et mål om å representere klubben i nær fremtid. 

Book en gratis prøvetime!

Hvis du er interessert i å delta på noen av våre juniorkurs eller trenger informasjon, vennligst fyll ut dette skjemaet. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer (mandag til fredag).

Spiller Informasjon

Foreldreinformasjon

 

Mer informasjon om junior kurs

 

Termin

Høst terminen starter 16. august og varer til 17. desember. Det vil ikke være noen treninger i høstferien (5. oktober til 9. oktober). Du vil ikke bli belastet for denne uken. 

Når du har registrert deg på kurset forventes det at du vil fullføre hele terminen.

 

Nye spillere er velkomne til å bli med i midten av terminen så lenge de møter nivået til gruppen. 

Pris

 

All juniortrening varer i 60 minutter. Prisen for hver økt er 150 kr.

 

Du vil bli fakturert for hele terminen når du registrerer deg. Hvis du tar en ekstra leksjon per uke, har du krav på 10% avslag på tilleggstimen.

 

Spillere som blir med i midten av perioden vil bare bli fakturert fra startdato til siste dato av termin. 

 

Make up day

Hvis du har gått glipp av noen økter, har vi en 'make up day' hver 6. uke i helgen. Du er mer enn velkommen til å bli med på denne økten.

Forandring av time/gruppe

Hver spiller utvikler seg i sitt eget tempo. Hvis vi føler at en spiller har forbedret seg mye og trenger å gå til neste gruppe, kan han eller hun gjøre det midt i perioden.